Jouw PROVaardig

Beste Jongens en meisjes,

We een uniek project voor jullie bedacht waarbij het nu een keer echt en alleen om JOU gaat.

Wat vind je interessant, wat wil je worden of waar zou je meer over willen weten?

  • Heb je altijd al dierenarts willen worden? Dan gaan we ervoor zorgen dat je hier alles over te weten komt! 
  • Lijkt het je fantastisch om iets in het theater te doen? Dan gaan we ervoor zorgen dat je meer leert wat er allemaal in een theater te doen is!
  • Is kleding maken helemaal jou ding? Dan gaan we jou een kijkje geven in de modewereld en je alles vertellen over mode en wat daarbij nog meer komt kijken!

Aan de hand van deze vragen willen we met jou een speciaal project starten verdeeld over het aantal dagen dat jouw school PROVaardig wil gaan inzetten. We willen jou zo veel als we kunnen informatie geven, laten proberen, oefenen, bekijken en onderzoeken. Omdat we je een echt beeld willen geven, zullen er professionals komen om jou uitleg te geven en te helpen. Ook kan het gebeuren dat je op excursie gaat om zo nog meer te weten te komen over jouw onderwerp.

Waarom dit project?

Iedereen weet dat als je iets leuk vindt om te doen, dat je dan plezier hebt en je meer moeite wil doen om er meer over te weten te komen. Daarom mag jezelf kiezen wat!

We willen jou vragen om ons te vertellen wat jij boeiend, spannend of interessant vindt of waar je graag meer over zou willen weten! Praat er eens met je ouders of grootouders over! Zij kennen jou als geen ander en kunnen je misschien helpen iets te kiezen wat je ECHT GAAF vindt!

O ja, als je je ouders dan toch vraagt, vraag dan of ze het leuk zouden vinden om ons te willen helpen. Hoe meer mensen ons kunnen helpen, hoe beter het project ingevuld kan gaan worden.

Heeft jouw school zich opgegeven voor PROVaardig, dan kun je alvast jouw wensen doorgeven. Kijk onderin op deze pagina of jouw school er bij staat!

Scholen die meedoen:

Heb je vragen of wil je ook dat jouw school erbij komt, laat het ons weten en bel ons of mail ons.